طرز تهیه جگر وز ایلام و خرم آباد
آموزش و دستور چخت جگر وز یا جگر پرده پیچ غذای خوشمزه بروجرد و خرم آباد و لرستان، آموزش تهیه جگر وز ایلامی
مواد لازم
جگر ۱ دست بزرگ
وز بزرگ ۱ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم (اختیاری)
طرز تهیه جگر وز ایلام و خرم آباد :
۱. جگر را به خوبی بشویید و چربی و و بخشهای اضافی آن را با چاقوی تیز از روی آن جدا کنید.
۲. پس از شستن جگر را در صافی یا سبد قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
۳. وز را هم پس از شستن از جایی آویزان کنید تا آب آن به صورت یکنواخت گرفته شود (وز باید کاملا خشک باشد.)
۴. جگر را به اندازه دلخواه برش بزنید و به سیخ بکشید.
۵. وز را با توجه یه سایز سیخ برش بزنید و روی سطح کار به خوبی پهن کنید و روی آن مقداری نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید.
۶. هر سیخ جگر را روی تکهای از وز قرار دهید و آن را به خوبی در وز بپیچید و بعد بر روی آتش با حرارت ملایم کباب کنید (دقت کنید آتش زبانه نداشته باشد چرا که در این صورت جگر به سرعت میسوزد و سفت میشود)
نکات مهم
– برای تهیه جگر کفن پیچ میتوان چربی دور شکمبه یا سیرابی را به بخشها کوچک تقسیم کرد و در وسط هر برش از وز یک تکه جگر فرار داد و بعد جگرهای بقچه پیچ را به سیخ کشید و کباب کرد.
-اگر دوست دارید میتوان هنگام با سیخ کشیدن جگر یعنی به صورت یکی در میان یک تکه فلفل دلمهای یا پیاز قرار دهید تا کباب خوش عطر و طعمی داشته باشید.
-وز را میتوان از قصابیها تهیه کرد.
منبع:madaran.net