طرز تهیه حلوای شیره انگور

موادلازم:

آرد: ۲ پیمانه

روغن یا کره: سه چهارم پیمانه (من روغن کرمانشاهی ریختم …کره محلی رو آب می کنم و دوغش رو می گیرم…همون ساری یاغ آذریاست)

شیره انگور: ۱ و نیم پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

زعفران حل شده ۱/۴ فنجان غلیظ

هل آسیاب شده ۱/۴ ق غ

طرزتهیه:

اول آرد رو الک کرده و تفت میدیم تا خامیش بره

دوباره الکش می کنیم و بر می گردونیم تو ظرف و روغن رو بهش اضافه می کنیم و مخلوطش می کنیم

از رو حرارت بر می داریم و مدام هم میزنیم ..شیره انگور و گلاب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم

زعفران و هل رو هم اضافه می کنیم

بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم

بستگی به مقدار حلوا تون داره که چند لایه در بیاد …. با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم

من اول اطرف نا مرتب نان ها رو جدا کردم بعد مکعبی برش زدم

روشونو با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم

حلوا رو با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحتتر از ماسوره میزنه بیرون

هانی شف
نشر:niksalehi.com
باز نشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *