مواد لازم برای حلوای گل محمدی:
حلوای گل محمدی
کره:۳۵۰ گرم
آرد:۵۰۰ گرم
روغن مایع:۱۵۰ گرم
عسل:۳ قاشق سوپ خوری
پودر قند:۲۸۰ گرم
پودر گل محمدی:یک پیمانه
هل:یک قاشق چای خوری
گلاب:یک پیمانه
بادام پودر شده:یک پیمانه
طرز تهیه حلوای گل محمدی
روغن مایع را همراه کره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نکند.
پودر بادام را اضافه کنید تا تفت بخورد.
مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه کنید.
وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد به صورت خمیر درآید.
می توانید حلوا را داخل سینی پهن کنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یک قاشق از مواد برداشته، آن را گرد کنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.
نکات تکمیلی در مورد حلوای گل محمدی