طرز تهیه حلوای گل محمدی

مواد لازم برای حلوای گل محمدی:

حلوای گل محمدی
کره:۳۵۰ گرم
آرد:۵۰۰ گرم
روغن مایع:۱۵۰ گرم
عسل:۳ قاشق سوپ خوری
پودر قند:۲۸۰ گرم
پودر گل محمدی:یک پیمانه
هل:یک قاشق چای خوری
گلاب:یک پیمانه
بادام پودر شده:یک پیمانه

طرز تهیه حلوای گل محمدی

روغن مایع را همراه کره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نکند.

پودر بادام را اضافه کنید تا تفت بخورد.

مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه کنید.

وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد به صورت خمیر درآید.

می توانید حلوا را داخل سینی پهن کنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یک قاشق از مواد برداشته، آن را گرد کنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.

نکات تکمیلی در مورد حلوای گل محمدی

حلوای گل محمدی جزو دسرهای ایرانی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد . حلوای گل محمدی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .
منبع:namnak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *