مواد لازم :
آرد برنج : یک لیوان
روغن جامد : نصف لیوان
شکر : نصف لیوان
آب : نصف لیوان
گلاب : یک چهارم لیوان
زعفران حل شده : یک قاشق غذا خوری
خلال پسته و بادام یا پودر نارگیل برای تزیین : به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه شربت این حلوا شکر و آب و زعفران را با هم مخلوط کرده تا کاملا شکر و زعفران در آب حل شوند و آنها را کنار بگذارید.

روغن را در ظرفی روی شعله گاز قرار داده تا خوب داغ شود سپس آرد برنج را به آن اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا کاملا آردها در روغن سرخ شوند،مراقب باشید نسوزند که البته این کار را با مرتب به هم زدن انجام داده و لحظه ای از آن دست نکشید .
وقتی مخلوط آرد و روغن به رنگ طلایی در آمد شربت آماده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به هم بزنید تا حلوا قوام آمده و یکدست شود .

هم می توانید این حلوا را در ظرف مورد نظر پهن کرده و به دلخواه با خلال پسته و بادام و یا پودر نارگیل تزیین نمایید و هم می توانید به شکل توپهای کوچک در آورده و تعدادی را در پودر پسته و تعدادی از آنها را در پودر نارگیل غلطانده و در کاغذهای روغنی کوچک بگذارید و برای پذیرایی داخل سینی یا هر ظرف چهار گوش دیگری یک در میان بچینید

—————————————————————————————————————————————————————————-
منبع:irgeo.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *