طرز تهیه خوراک ماهی | غذای فیلیپینی
موادلازم :
فیله ماهی……………………………….. ۴۵۰گرم
روغن مایع………………………………… ۱۲۰گرم
نمک و فلفل سیاه ………………….…. بمیزان لازم
فلفل قرمزدلمه ای ……………..……… ۱عددکوچک
قارچ ………………………………………. ۱۰۰گرم
پیازچه…………………………………….. ۲عدد
طرزتهیه :
ماهی فیله بدون پوست رابه تکه های ۳در۳ یا کوچکتر برش میزنیم.نمک و فلفل رابه آن زده ودر روغن سرخ می کنیم فلفل قرمزدلمه ای و قارچ وپیازچه راریزخردکرده ودرروغن کمی سرخ می کنیم وروی ماهی می ریزیم سپس کمی جعفری خردشده روی ماهی هامی پاشیم به همین سادگی ولی خوشمزه