طرز تهیه خوراک ماهی | غذای فیلیپینی

موادلازم :

فیله ماهی……………………………….. ۴۵۰گرم
روغن مایع………………………………… ۱۲۰گرم
نمک و فلفل سیاه ………………….…. بمیزان لازم
فلفل قرمزدلمه ای ……………..……… ۱عددکوچک
قارچ ………………………………………. ۱۰۰گرم
پیازچه…………………………………….. ۲عدد

طرزتهیه :

ماهی فیله بدون پوست رابه تکه های ۳در۳ یا کوچکتر برش میزنیم.نمک و فلفل رابه آن زده ودر روغن سرخ می کنیم فلفل قرمزدلمه ای و قارچ وپیازچه راریزخردکرده ودرروغن کمی سرخ می کنیم وروی ماهی می ریزیم سپس کمی جعفری خردشده روی ماهی هامی پاشیم به همین سادگی ولی خوشمزه

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *