سینه مرغ ………………….۱ عدد

پیاز نگینی خرد شده……….۱ عدد

هویج نگینی خرد شده …… ۲ عدد

قارچ ورقه شده ………… ۲۰۰ گرم

رب انار…………………….. ۲ قاشق غذا خوری

روغن ونمک و ادویه به میزان لازم

پیاز و هویج رو در روغن سرخ کنید کمی که نرم شد زردچوبه اضافه کنید و مرغ ها رو که به تکه های کوچک برش زده اید را به همراه ادویه و نمک(در صورت تمایل یه حبه سیر رنده شده به جای ادویه استفاده کنید) به مواد قبلی اضافه کنید و تفت دهید مرحله بعد قارچ را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا آب قارچ ها جدا شود. در صروتی که بخواهید سس این غذا بیشتر باشد نیم لیوان آب در این مرحله اضافه کنید و در ظرف را حتما ببندید با شعله ملایم ،حدود ۱۰ دقیقه بعد ۲ قاشق رب انار ترش(اگر از رب انار غلیظ استفاده می کنید حتما مقدار را با مزه کردن و رنگ غذا در نظر بگیرید) به مواد اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا جا بیوفتد.

#این غذا رو با رب گوجه فرنگی هم می تونید درست کنید فقط به این نکته توجه کنید که رب گوجه رو قبل از اضافه کردن به غذا با کمی روغن و آبلیمو سرخ کنید تا رنگ رب شفاف تر شده و بوی رب گوجه هم عوض شود.

منبع:maahgool.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.