طرز تهیه خوراک گوجه و سیب زمینی (هندی)
بازدید۷۰۵موادلازم:
ریحان (خورد شده) ۲ ق غ
سیب زمینی کوچک ۱ عدد
نمک به میزان دلخواه
پیاز (حلقه شده) ۱ عدد
روغن گیاهی ۱/۴ ف
فلفل سبز تند (ریز خورد شده) ۳ عدد
سیر (ریز خورد شده) ۳ حبه
زنجبیل (پوست کنده و ریز خورد شده) ۲ ق غ
زیره سبز ۱ ق چ
گشنیز ۱/۲ ق چ
گوجه فرنگی بزرگ (پوست کنده) ۱ عدد
نعناع تازه (خورد شده) ۱/۴ ف
تخم مرغ ۶ عدد
تمام ادویه های ذکر شده در رسپی فقط برای چاشنی هستند و به دلخواه خودتون میتونید اونا رو حذف کنید
۱-سیب زمینی رو توی آب نمک رو به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم . بعد پخته شدن آبکش میکنیم و میذاریم تا سرد بشه و بعد سیب زمینی رو به ضخامت ۱ سانتی متر برش میدیم .
۲-روغن رو توی دیگ بزرگ روی حرارت متوسط به بالا میگذاریم ، و پیاز و میریزیم و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفتش میدیم.
بعد فلفل ها رو میریزیم و ۳ دقیقه تفت میدیم. زنجبیل، سیر، زیره سبز، گشنیز (و یا فلفل سیاه ۲۰ گرم – هل سیاه ۳۵ گرم – رازیانه ۱۵ گرم – هل سبز ۲۰ گرم – تخم گشنیز ۳۰ گرم – میخک ۱۰ گرم –
دارچین ۲۵ گرم – زیره سیاه ۲۰ گرم – گل سرخ ۱۰ گرم -برگ بو ۸ گرم – جوزهندی ۲ عدد ) اضافه میکنیم و ۱ دقیقه تفت بدید .
۳- گوجه رو با نمک هم بزنید و اونو روی حرارت متوسط به پایین بذارید ، گوجه رو با ی چنگال له کنید و سپس اونو با نعناع و ریحان طعم دار کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت هم بزنید.
۴-فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم و کف ظرفمون سیب زمینی هارو میچینیم و روی اون از سس گوجه و پیاز و… که درست کردیم میریزیم . به مدت ۲۰ دقیقه توی فر قرار میدیم.
۵-ظرفمونو از فر در میاریم و تخم مرغ و نمک و فلفل رو میریزیم روی موادمون و دوباره به مدت ۸ تا ۱۳ دقیقه توی فر قرار میدیم ، بستگی به پخته شدن مواد داره . تخم مرغ ها نباید سفت بشن باید
یکم زردشون شل باشه .
منبع:سوران
نشر:آکاایران
بازنشر:مونس