کنگر مجلسی با گوشتطرز تهیه کنگر مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورشت کنگر مجلسی با گوشت

دیدگاه خود را بنویسید.

بازدید۳۷

به گزارش مونس به نقل از آشپزباشی ، این خورشت یکی از انواع خورشت های فصلی ایرانی است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی و بدن دارد. به دلیل اینکه کنگر معمولا در فصل بهار در طبیعت یافت می شود، این خورشت خوشمزه به عنوان یکی از خورشت های فصل بهار شناخته می شود،میتوانید ترش و یا ملس درست کنید پس با ما همراه باشید برای طرز تهیه این خورشت خوشمزه.

طرز تهیه خورشت کنگر مجلسی با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر :

جعفری ۵۰۰ گرم
نعنا ۲۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم (از سینه مرغ هم میتوانید استفاده کنید)
پیاز متوسط ۲ عدد
کنگر ۲ کیلو
لیمو عمانی چند عدد
آبغوره به اندازه لازم
رب انار به اندازه لازم
زردچوبه به اندازه لازم
نمک به اندازه لازم
فلفل سیاه به اندازه لازم

کنگر مجلسی با گوشت
طرز تهیه کنگر مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورشت کنگر

✔️ مرحله اول
برای درست کردن خورشت کنگر ابتدا باید کنگر ها را پاک کنید او قسمت سر کنگر که تیغ دارد را حتما جدا کنید مثل خورشت کرفس باید کنگر ها را با یک مقدار روغن تفت دهید.

✔️ مرحله دوم
سپس در قابلمه دیگری نعنا و جعفری خرد شده را هم تفت دهید تا سرخ شوند در همین حین پیاز های خرد شده را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

✔️ مرحله سوم
وقتی کنگر ها خب تفت خورد و کمی تغییر رنگ داد به سبزهایی که حسابی تفت دادید اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس بعد کمی تفت گوشت هایی که پخته شده را به سبزی و کنگر اضافه کنید.

✔️ مرحله چهارم
و با هم مخلوط کنید سپس پیاز ها که کمی طلایی شد را به بقیه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و در آخر نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه هم به همراه کمی آب جوش اضافه کنید.

✔️ مرحله پنجم
در ادامه لیمو عمانی را هم اضافه کنید بگذارید دو ساعت تا بپزد و جا بیفاتد و بعد طبق ذائقه تان آبغوره بزنید و رب انار و درظرف مورد نظر سرو کنید و با عشق نوش جان کنید.


نوش جان
منبع:ashpazbashii.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *