مواد لازم برای تهیه دسر هلو:

هلو = ۱ کیلو کمپوت شده
زرده تخم مرغ = ۶عدد
ژلاتین = ۶ ورق یا ۶ قاشق سوپخوری
شکر = ۱ لیوان سرخالی
شیر= دوونیم لیوان
وانیل =یک سوم قاشق چایخوری
خامه زده شده = ۲۵۰ گرم
طرز تهیه دسر هلو :
زرده را با شکر ووانیل زده تا سفیدشود شیر را روی حرارت قرار داده تا بجوش آید بعد مواد قبلی را به شیر می افزائیم و شعله را خاموش می کنیم ورقه ژلاتین را وقتی کمی خنک شد اضافه کرده بعد نیمی از کمپوت هلو را رنده کرده با خامه به مواد اضافه می کنیم بعد مواد را در ظرف دسر ریخته و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد با نیم دیگر کمپوت روی دسر را تزئین می کنیم.
————————————————————————————————————————————————————————————————————–
منبع:akairan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *