دسر هویج

طرز تهیه دسر هویج کلاسیک


آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۱۵ دقیق
ه

مواد لازم جهت تهیه دسر هویج کلاسیک :
هویج رنده شده ۱۰ فنجان
شیر ۱ و ۱/۲ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
بادام خرد شده ۱/۴ فنجان
هل سبز و خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری
کره یا روغن حیوانی ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر هویج کلاسیک :
هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.

شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.

نکته:
* می توانید گرم یا سرد میل کنید.
* می توانید به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.

منبع : bamacook.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *