طرز تهیه دسر چیز کیک کراست

طرز تهیه دسر چیز کیک کراست

دیدگاه خود را بنویسید.

بازدید۴۶

دسر چیز کیک کراست نوعی دسر خوشمزه و سرد است. معمولا در پایان یک وعده غذایی یا عصرانه با یک نوشیدنی گرم سرو می شود.که میتوان در ضیافت های باشکوه از ان استفاده کرد.

زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
کل زمان ۵ ساعت ۴۰ دقیقه
وعده غذا دسر
ملل فرانسوی
نفرات ۶ نفر
کالری

ابزار مورد نیاز :

اسیاب
کتری
قالب کمربندی۲۰mc
همزن
لیوان
سشوار
کاردک

مواد لازم :

▢ ۱۷۰ گرم بیسکویت پتی بور
▢ ۱۰ گرم پودر نارگیل
▢ ۱۰۰ گرم کره
▢ ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
▢ نصف لیوان شکر
▢ ۲ بسته ژله الوئه ورا (به طعم دلخواه)
▢ ۲۰۰ گرم پنیر
▢ ۱٫۵ لیوان اب جوش

طرز تهیه دسر چیز کیک کراست :

برای درست کردن دسر بیسکوییت ها را اسیاب کرده.کره را روی بخار کتری ذوب می کنیم و همراه با پودر نارکیل مخلوط کرده تا به حالت خمیری در اید.

مواد کراست را کف قالب کمربندی پهن می کنیم و کاملا فشرده می کنیم و قالب را ۳۰دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا کراست خودش را بگیرد.

پنیر خامه ای و خامه و شکر را باهمزن هم می زنیم تا مواد یک دست شود و کمی حجم بگیرد.سپس ژله دلخواه را با ۱ لیوان اب جوش مخلوط کرده و بنماری می کنیم تا شفاف شود.ژله را داغ به

مواد پنیری اضافه می کنیم تا کامل مخلوط شود.مواد پنیری را روی کراست بیسکوئیتی می ریزیم و در یخچال حدود ۲ ساعت می گذاریم تا خودش را بگیرد

حالا ژله دیگری که داریم را با ۱٫۵لیوان اب جوش مخلوط می کنیم و بنماری می کنیم تا شفاف شود و کنار می زاریم تا خنک شود.و وقتی مواد پنیری خودش را گرفت ژله را روی دسر می ریزیم و

دوباره ۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.

برای باز کردن کمر قالب کمربندی کمی سشوار اطراف دیواره قالب می گیریم تا دسر از دیواره جدا شود و سپس کمربند را باز می کنیم.

منبع:ghazapaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *