طرز تهیه دسر ژلاتینی آبیطرز تهیه دسر ژلاتینی آبی

طرز تهیه دسر ژلاتینی آبی

مواد لازم :

شکر : ۲۵۰ گرم

شیر : ۴۰۰ میلی لیتر

زرده تخم مرغ : ۶ عدد

خامه : ۳۰۰ گرم

پودر ژلاتین : ۴ قاشق سوپ خوری

سیروپ شکلات : ۲ قاشق سوپ خوری

وانیل : نصف قاشق چای خوری

رنگ آبی خوراکی : چند قطره

آب سرد : نصف پیمانه

طرز تهیه دسر ژلاتینی آبی :

ابتدا شکر ، زرده های تخم مرغ و وانیل را در قابلمه استیل بریزید و با همزن دستی هم بزنید . سپس شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید . مخلوط را روی حرارت پایین بگذارید و مدام هم بزنید تا کرم

به جوش بیاید . زمانی که جوش آمد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود .

خامه را در ظرفی بریزید و رنگ آبی و سیروپ شکلات را مخلوط کنید و کرم را به آرامی به خامه اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا مخلوط خوب یک دست و صاف شود . پودر ژلاتین را روی آب سرد

بریزید و روی حرارت ذوب کنید و درون کرم بریزید . البته کرم و ژلاتین نباید داغ باشند . بهترین زمان اضافه کردن کرم و ژلاتین وقتی است که هر دو حرارت خود را از دست داده باشند .

کرم را از صافی بگذرانید و در قالب ریخته و برای ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد .

بهتر است قالب را قبل از ریختن مواد با اسپری روغن کمی چرب کنید .

روی دسر را با اسپری آبی و ورق طلایی تزئین کنید . البته برای براق کردن دسر می توانید از اکلیل و شکرهای خوراکی آبی رنگ استفاده کنید .

بیست ستون

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *