طرز تهیه دسر کرم فندق

طرز تهیه دسر کرم فندق

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۱۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کرم فندق برای ۴ نفر :
فندق بو داده و خرد شده ۶۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه قنادی زده شده ۱۶۰ گرم
شیر جوش ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق چای خوری
آب سرد ۱/۳ پیمانه

مرحله باز کردن ژلاتین:

پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را اضافه کرده و پس از ۲ دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و شفاف شود.

طرز تهیه کرم فندق :

زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

شیر جوش را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.

ژلاتین باز شده را اضافه کرده ، سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.

بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شودسپس فندق و خامه را اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال می گذاریم.

nazkhatoon.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.