شاید درست کردن دوغ از نظر اقتصادی صرفه چندانی نداشته باشد. اما احساس رضایتی دارد که هنگام خوردن هر کدام از محصولات خودمان داریم.
طرز تهیه را می توانید در ادامه مطلب ببینید.


مواد لازم برای ۹ لیوان:
شیر …………………………………………………………… ۱ لیتر (۴ لیوان)
آب …………………………………………………………….. ۵ لیوان
شکر ………………………………………………………….. ۱ قاشق پلوخوری
ماست ………………………………………………………… ۵ قاشق پلوخوری
نمک …………………………………………………………… ۱ قاشق پلوخوری
عرق نعناع (در صورت تمایل) ………………………………… ۵ قاشق قاشق پلوخوری
طرز تهیه:
آب و شیر را با هم مخلوط کرده و می گذاریم روی گاز تا گرم شود. نیازی نیست که مثل درست کردن ماست جوش بیاید. سپس از روی گاز برداشته و شکر و نمک و ماست و عرق نعناع (در صورت تمایل) را اضافه می کنیم و در بطری آب معدنی یا نوشابه می ریزیم و می گذاریم به مدت ۲۴ ساعت در جای گرم بماند. اگر بخواهیم که دوغ ترش تر شود می توانیم این زمان را تا ۴۸ ساعت افزایش دهیم.
پ.ن: برای گازدار شدن دوغ می توانیم یک یا دو عدد نخود را به هر بطری دوغ اضافه کنیم.

منبع:cookery.persianblog.ir
تصویر:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *