طرز تهیه رول کلم رومانی
رول کلم، خوشمزه و پر طرفدار
یکی از پرطرفدارترین غذاهای رومانی رول_کلم است که از ترکیب انواع گوشت با برنج و ترکیبات دیگر داخل رول برگهای کلم تهیه میشود. میتوان این غذا را یکی از انواع دلمه دانست. طرز تهیه این غذای خوشمزه به شرح زیر است.
مواد لازم :
کلم: ۲ عدد
برنج: ½ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه رول کلم رومانی
*چطوری درست کنم:
یکی از پرطرفدارترین غذاهای رومانی رول_کلم است که از ترکیب انواع گوشت با برنج و ترکیبات دیگر داخل رول برگهای کلم تهیه میشود. میتوان این غذا را یکی از انواع دلمه دانست. طرز تهیه این غذای خوشمزه به شرح زیر است.
ابتدا قابلمه مناسبی را پر از آب کرده با مقداری نمک روی حرارت بجوشانید و کلم را داخل آب جوش قرار دهید تا برگها کمی نرم شوند سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را از هم جدا کنید.
برای تهیه سس، ۱ پیاز کوچک را ریز خرد کنید و کمی تفت دهید سپس به آن رب اضافه کرده و بعد از اینکه تفت دادید ادویههای مورد نظر را به آن اضافه کنید و ۲ لیوان آب بریزید و بگذارید چند جوش بزند و شعله را خاموش کنید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز خرد شده و مقداری نمک و زردچوبه و رب تفت دهید و برنج آبکش شده و کمی جعفری خرد شده و ادویهجات را به آنها اضافه کنید و تفت دهید. قسمت پشت برگ کلم که دارای یک رگبرگ ضخیم است را با کارد تیزی کمی بگیرید تا بتوان از مواد، داخل کلم برگ ریخته و به راحتی آن را بپیچید (مانند تصویر ۲). کف ظرف مناسبی رولهای کلم را قرار دهید و روی آنها سس بریزید.
شما میتوانید به دو روش این غذا را بپزید؛ با استفاده از فر باید ظرف را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. با استفاده از اجاق گاز باید در ظرف را گذاشته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا رولهای کلم پخته شوند. در آخر هم میتوانید با جعفری خرد شده آنها را تزئین کنید.
منبع:raby.ir