طرز تهیه سالاد افغانی سبزی پالکطرز تهیه سالاد افغانی سبزی پالک

طرز تهیه سالاد افغانی سبزی پالک

مواد لازم :

۱ – سبزی پالک (اسفناج ) ۲۰۰ گرام

۲ – سمارق ۱۵۰ گرام

۳ – نوش پیاز ( پیازچه ) دو عدد

۴ – یک قوطی کمپوت نارنگی بدون بوره یا ۱۰۰ گرام ماندرین

(جوس مالته هم استفاده میتوانم )

۵ – یک قاشق کلان خسته آفتابپرست تخمه آفتاب گردان

۶- سرکه بالزامیک از نوع سفید باشد .یک قاشق کلان

۷ – روغن زیتون یک قاشق کلان

۸ – نمک دریایی Meersalz

۹- مرچ سیاه

۱۰ – یک پارچه نان سبوس دار

۱۱ – ۳۰ گرام پنیر körniger frischkäse

طرز تهیه سالاد افغانی سبزی پالک:

سبزیجات را پاکیزه شسته خورد می کنیم.می گذاریم آب اش برطرف گردد.

تخم آفتابپرست(آفتابگردان) را در بین کرایی بدون روغن سرخ میکنم.

با نارنگی بالای سلاد اضافه کرده سرکه را با روغن نمک ،

مرچ سیاه و چند قاشق آب نارنگی ساس تهیه و بالای سلاد ریخته باهم مخلوط میکنم.

سالاد مذکوردر یک وعده غذایی با پنیرو نان نوش جان کنید.

این سالاد دارای ۴۲۰ کیلوکالری میباشد.

منبع:foodafg.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *