طرز تهیه سالاد هندی لذیذطرز تهیه سالاد هندی لذیذ

طرز تهیه سالاد هندی لذیذ

زمان مطالعه ۲ دقیقه

دیدگاه خود را بنویسید.

سالاد هندی یا چتنی ماست از جمله سالاد های هندی با طعمی متفاوت می باشد، که به دلیل استفاده از بادام در تهیه سالاد هندی، این پیش غذا در عین خوشمزگی ، مقوی نیز می باشد، به همین دلیل در ادامه می توانید، با طرز تهیه سالاد هندی و برخی خواص بادام آشنا شوید.

در این بخش از مطالب آشپزی تصمیم داریم، طرز تهیه سالاد هندی را برای علاقمندان به تهیه انواع سالاد به اشترک بگذاریم. پیشنهاد می کنیم تا پایان با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد هندی عبارت است از:

ماست/۱ فنجان
پیاز کوچک/ ۱ عدد
مغز بادام/ ۱ فنجان
نعناع/ ۳ برگ
گشنیز/ ۳ الی ۵ برگ
فلفل سبز/ ۳ عدد

طرز تهیه سالاد هندی

در ابتدا فلفل سبز ها و چند برگ نعناع و گشنیز را بشویید. بعد آن ها را خوب ریز کنید.سپس باید مغز بادام ها را کاملا بکوبید.در ادامه طرز تهیه سالاد هندی باید پوست پیاز را بگیرید و آن را به صورت ریز خرد نمایید.حال باید گشنیز، نعناع، فلفل و پیاز ریز شده را به همراه بادام نرم شده داخل یک کاسه مناسب بریزید.در آخر، ماست را به مواد بیافزایید و مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید، تا عطر و طعم مواد کاملا به خورد هم بروند.
خواص مغز بادام

مغز بادام به دلیل داشتن ویتامین E دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد، به همین جهت برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان، آلزایمر، آب مروارید و بسیاری از امراض دیگر مفید است.همچنین مغز بادام دارای مقادیر زیادی منیزیم و پتاسیم می باشد(یک چهارم فنجان حاوی ۲۵۷ میلی گرم پتاسیم و ۹۹ میلی گرم منیزیم است)، که برای تنظیم فشار خون و تقویت عملکرد قلب موثر می باشد. مصرف مغز بادام به کاهش وزن بدن نیز کمک می کند.علاوه بر این، مصرف یک چهارم فنجان مغز بادام در طول روز، ۱۷.۶ درصد نیاز بدن به ویتامین B2 را فراهم می نماید.

مواد لازم سالاد برنج هندی

برنج قهوه ای ۱۰۰ گرم
برگ گشنیز خردشده ۱ پیمانه
برنج سفید ¾ پیمانه
کشمش ⅓ پیمانه
مغز بادام ⅔ پیمانه
ماست ⅔ پیمانه
ترشی لیمو (هندی) ½قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد برنج هندی

ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس یک کاسه کوچک بردارید و ماست را به همراه ترشی لیمو و یک قاشق آب را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.کشمش و بادام را اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.سالاد را میتوانید با مقداری کشمش و گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.این سالاد را میتوانید به عنوان ناهار ، پیش غذا یا شام میل کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد هندی رژیمی

خیار: ۱ عدد
ماست: ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
گشنیز: یک چهارم فنجان
زیره: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد هندی رژیمی

ابتدا خیار را به صورت نگینی خرد کنید. برگ های گشنیز را هم با چاقو ریز کنید و کنار بگذارید. ماست را در یک ظرف ریخته و کمی به هم می زنیم. حالا خیار، گشنیز، زیره، نمک و فلفل را به ماست اضافه کنید. همه مواد را خوب به هم بزنید و در کنار غذا نوش جان کنید.

منبع:saednews.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *