این سالاد ژاپنی یعنی غذایی خوشمزه برای گیاه خواران و همچنین یک غذای مناسب برای کسانی که در رژیم به سر می برند.
مناسب برای :۸ نفر
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
در این سالاد ژاپنی (Wombok salad) از کلم چینی نورس و جلبک استفاده شده است؛ اگر در دسترس داشتید ۱ عدد جلبک را کامل ریز کنید و روی سالاد بریزید. سالاد کلم چینی با سس کنجد را در مدت زمان کمی (۱۵ دقیقه) می‎توانید آماده کنید. می‌توانیداز ۱ روز قبل از سرو تا مرحله‎ای که هویج و سرکه را ترکیب می‎کنیم، مواد را آماده کرد و در ظرف درب بسته‎ای در یخچال نگه دارید. فراموش نکنید ۲ ساعت قبل از سرو آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد، بعد از آن دانه‎های کنجد و جلبک را روی سالاد بریزید.

به‌جای جوانه لوبیا می‌توانید از جوانه گندم یا شبدر استفاده کنید. سرکه برنج را می‌توانید با سرکه سفید یا سرکه سیب جایگزین کنید.

مواد لازم:
جوانه لوبیا ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد
ترب سفید ۱ عدد
کلم چینی ۱ عدد
ارده ۲ قاشق سوپ‎خوری
سس سویا ۲ قاشق سوپ‎خوری
سرکه سفید ۲ قاشق سوپ‎خوری
پودر قند ۲ قاشق سوپ‎خوری
روغن کنجد ۱ قاشق سوپ‎خوری
کنجد ۱ قاشق سوپ‎خوری

طرز تهیه:
۱٫دانه‎های کنجد را در یک تابه متوسط ریخته و تابه را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بر روی حرارت کم قرار می‎دهیم.
۲٫ارده را با سس سویا، شکر و روغن در کاسه‎ای کوچک هم می‎زنیم تا کامل ترکیب شوند.
۳٫هویج را از طول نازک برش می‎دهیم. ۱ عدد ترب سفید ۱۰ سانتی‎متری را پوست می‎گیریم و از طول نازک می‎بریم. جوانه‎های لوبیا را پاک می‎کنیم.
۴٫هویج را با ترب سفید، جوانه لوبیا و کمی از سرکه برنج در کاسه‎ای جداگانه مخلوط می‎کنیم.
۵٫کلم را در ۸ تکه برش می‎دهیم.
۶٫تکه‎های کلم چینی را در ظرف پذیرایی ریخته و کمی از سرکه برنج را بر روی آن می‎ریزیم. مخلوط هویج را اضافه کرده و باقی‎مانده سرکه برنج را بر روی مخلوط هویج می‎ریزیم.
۷٫دانه‎های کنجد و ترکیب سس سویا را بر روی سالاد پاشیده و سرو می‎کنیم.

منبع:hyperclubz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *