این سالاد ژاپنی یعنی غذایی خوشمزه برای گیاه خواران و همچنین یک غذای مناسب برای کسانی که در رژیم به سر می برند.
مناسب برای :۸ نفر
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
در این سالاد ژاپنی (Wombok salad) از کلم چینی نورس و جلبک استفاده شده است؛ اگر در دسترس داشتید ۱ عدد جلبک را کامل ریز کنید و روی سالاد بریزید. سالاد کلم چینی با سس کنجد را در مدت زمان کمی (۱۵ دقیقه) میتوانید آماده کنید. میتوانیداز ۱ روز قبل از سرو تا مرحلهای که هویج و سرکه را ترکیب میکنیم، مواد را آماده کرد و در ظرف درب بستهای در یخچال نگه دارید. فراموش نکنید ۲ ساعت قبل از سرو آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد، بعد از آن دانههای کنجد و جلبک را روی سالاد بریزید.
بهجای جوانه لوبیا میتوانید از جوانه گندم یا شبدر استفاده کنید. سرکه برنج را میتوانید با سرکه سفید یا سرکه سیب جایگزین کنید.
مواد لازم:
جوانه لوبیا ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد
ترب سفید ۱ عدد
کلم چینی ۱ عدد
ارده ۲ قاشق سوپخوری
سس سویا ۲ قاشق سوپخوری
سرکه سفید ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند ۲ قاشق سوپخوری
روغن کنجد ۱ قاشق سوپخوری
کنجد ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱٫دانههای کنجد را در یک تابه متوسط ریخته و تابه را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بر روی حرارت کم قرار میدهیم.
۲٫ارده را با سس سویا، شکر و روغن در کاسهای کوچک هم میزنیم تا کامل ترکیب شوند.
۳٫هویج را از طول نازک برش میدهیم. ۱ عدد ترب سفید ۱۰ سانتیمتری را پوست میگیریم و از طول نازک میبریم. جوانههای لوبیا را پاک میکنیم.
۴٫هویج را با ترب سفید، جوانه لوبیا و کمی از سرکه برنج در کاسهای جداگانه مخلوط میکنیم.
۵٫کلم را در ۸ تکه برش میدهیم.
۶٫تکههای کلم چینی را در ظرف پذیرایی ریخته و کمی از سرکه برنج را بر روی آن میریزیم. مخلوط هویج را اضافه کرده و باقیمانده سرکه برنج را بر روی مخلوط هویج میریزیم.
۷٫دانههای کنجد و ترکیب سس سویا را بر روی سالاد پاشیده و سرو میکنیم.
منبع:hyperclubz.com