طرز تهیه سریع مرغ کنتاکی

طرز تهیه سریع مرغ کنتاکی

اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.

مواد لازم برای مرغ کنتاکی :
مرغ ۱ عدد بزرگ
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
آرد به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی :

قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.

در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.

تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.

تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.

منبع : ashpazbashy.com


By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.