طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی

طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی

به گزارش مونس به نقل از تابناک با تو ، شما را با طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی یک غذای عالی برای روزهای سرد زمستانی، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

دال عدس ٢ پیمانه
پیاز متوسط ١ عدد
سیر ٣-۴ حبه
پودر زیره ى سبز ١ قاشق چایخورى
پودر تخم گشنیز ١ قاشق چایخورى
زردچوبه ١ قاشق چایخورى
روغن زیتون
نمک
گشنیز تازه و سماق براى تزئین

طرز تهیه:

پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در روغن زیتون با حرارت متوسط تفت دهید. پودر زیره، پودر تخم گشنیز و زردچوبه را اضافه کرده و ٢-٣ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا ادویه ها عطر خود را به غذا بدهند.
سپس دال عدس و آب به مقدار کافى به آن بیافزایید. پخت این سوپ بسیار کوتاه بوده و دال عدس لعاب خوبى ایجاد مى کند. درصورت دلخواه مى توانید بعد از پخت سوپ را پوره کنید. هنگام سرو غذا روى آن را با کمى روغن زیتون، گشنیز تازه و سماق تزیین کنید.

منبع:tabnakbato.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *