سوپ سرد یک پیش غذای خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سوپ مخصوص تابستان میباشد و در کمتر از بیست دقیقه آماده میشود

طرز تهیه سوپ سرد

سوپ سرد یک پیش غذای خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سوپ مخصوص تابستان میباشد و در کمتر از بیست دقیقه آماده میشود

زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: صفر دقیقه

مقدار: ۲-۱ نفر

مواد لازم

ماست پرچرب: یک کیلو

سبزی معطر: ۲۰۰ گرم (نعناع، ترخون، سرزه و ریحان)

خیار: ۳۰۰ گرم

مغز گردو: ۲۰۰ گرم

کنجد سفید: ۳ قاشق سوپ‌خوری

کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

پودر گل‌محمدی: یک قاشق سوپ‌خوری

نعناع خشک: یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

ماست را در ظرف مناسبی ریخته و خوب بزنید تا از لختگی خارج شود. سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد کنید و به ماست اضافه کنید. خیار را با پوست رنده درشت کرده و به ماست اضافه ‌کنید. گردوها را نگینی خرد کرده، همراه با کنجد و کشمش پلویی نمک و فلفل و پودر گل‌محمدی و نعناع خشک به ماست افزوده، خوب مخلوط کنید. روی این سوپ را با گل‌محمدی و نعناع خشک و کشمش پلویی تزیین کنید. این سوپ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس به عنوان پیش غذا سرو کنید.

میزان کالری:۱۷۰ کالری

منبع:http://pezeshkin.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *