طرز تهیه سوپ سرد
سوپ سرد یک پیش غذای خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سوپ مخصوص تابستان میباشد و در کمتر از بیست دقیقه آماده میشود
زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: صفر دقیقه
مقدار: ۲-۱ نفر
مواد لازم
ماست پرچرب: یک کیلو
سبزی معطر: ۲۰۰ گرم (نعناع، ترخون، سرزه و ریحان)
خیار: ۳۰۰ گرم
مغز گردو: ۲۰۰ گرم
کنجد سفید: ۳ قاشق سوپخوری
کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پودر گلمحمدی: یک قاشق سوپخوری
نعناع خشک: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ماست را در ظرف مناسبی ریخته و خوب بزنید تا از لختگی خارج شود. سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد کنید و به ماست اضافه کنید. خیار را با پوست رنده درشت کرده و به ماست اضافه کنید. گردوها را نگینی خرد کرده، همراه با کنجد و کشمش پلویی نمک و فلفل و پودر گلمحمدی و نعناع خشک به ماست افزوده، خوب مخلوط کنید. روی این سوپ را با گلمحمدی و نعناع خشک و کشمش پلویی تزیین کنید. این سوپ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس به عنوان پیش غذا سرو کنید.
میزان کالری:۱۷۰ کالری
منبع:http://pezeshkin.ir