طرز تهیه سوپ مجلسی و مقویِ اسپانیایی
وبسایت سوران: در این مطلب طرز تهیه یک نوع سوپ را به شما آموزش می دهیم که به سوپ اسپانیایی معروف است. امیدواریم از این سوپ خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم:
آرد سفید ۸ قاشق غذا خوری
آب ۸ لیوان
گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۸ عدد
جوپرک ۱ لیوان
زردچوبه (برای رنگ گرفتن) به میزان لازم
رشته سوپی به میزان دلخواه
عصاره مرغ (اگر نبود گالیلابلانکا) یک لیوان یا بیشتر در صورت دلخواه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سبزی سوپ (ریز شده) به میزان دلخواه
طرز تهیه سوپ مجلسی و مقویِ اسپانیایی:
۱-ابتدا ارد را روی گاز قرار داده و تقت میدهیم به صورتی که نه خیلی طلایی باشد نه خیلی قهوه ای بشه بوی زخم ارد گرفته بشه.
۲-سپس از روی گاز برداشته و ۸لیوان اب ولرم را کم کم به ارد اضافه کرده و باهم زن هم میزنیم تا گوله گوله نشه.
۳-در صورت گوله گوله شدن ارد آب آن را از صافی رد میکنیم.
۴-سپس بعد از رقیق شدن باز روی گاز قرار داده و مدام هم میزنیم تا جوش بیاد.
۵-وقتی که ارد به صورت جوش در امد گوجه را به ارد اضافه میکنیم و هم میزنیم و درب قابلمه را بصورت نیمه بسته میگذاریم تا مواد سر نره.
۶-سپس عصاره مرغ یا گالیابلانکا و زرد چوبه را به یک لیوان اب جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رقیق شود سپس به سوپ اضافه میکنیم.
۷-بعد از گذشت نیم ساعت جو پرک شسته شده و سبزی سوپ خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و به مدت یک ربع با شعله ملایم به حالت پخت میگذاریم سپس نمک و فلفل را ریخته و تست میکنیم.
۸-سپس رشته سوپی را اخر سر به سوپ اضافه کرده و بعد از گذشت ۵الی ۱۰دقیقه سوپ را از روی گاز برمیداریم.
۹-اکنون سوپ ما اماده سرو است.
۱۰-این سوپ را میشه با ابلیمو هم سرو کرد.
۱۱-و همچنین مواد های بیشتری رو در صورت دلخواه بهش اضافه کرد از جمله نخود فرنگی ذرت هویج سیب زمینی.