طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

مواد لازم :

« جو پوست کنده :: ۲۷۰ گرم (یک پیمانه) »

« روغن :: یک قاشق سوپخوری »

« نمک :: به مقدار لازم »

« هویج نگینی :: ۱/۲ پیمانه »

« سیر رنده شده :: ۲ حبه »

« آرد :: ۲ قاشق سوپخوری »

« ماست سفت و کمی ترش :: یک کیلو »

« گشنیز ساطوری :: یک پیمانه »

« پودر فلفل قرمز :: ۱/۴ قاشق مرباخوری »

« آب مرغ :: ۲ پیمانه »

« سیب زمینی :: یک عدد »

سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست:

برای تهیه سوپ گشنیز ابتدا جو را یک روز قبل خیس کرده ، آب آن را خالی می کنیم و با ۴ الی ۵ برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذاریم

تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.

سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مایع یکدست شود.

سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه می کنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار می دهیم

و مرتب هم می زنیم تا سوپ بجوشد.در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه می کنیم

و بعد از ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت برمی داریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین می کنیم.

منبع:mepatogh.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *