مواد لازم برای ۴ نفر

– سیب زمینی از هر نوع

– روغن به میزان لازم

– کره اگر به عنوان طعم دهنده بخواهیم استفاده کنید ۵۰ گرم

– پیاز بزرگ ۱ عدد

– نمک، فلفل قرمز و زرد چوبه

طرز تهیه:

این نوع سیب زمینی سرخ کرده در آمریکا به سیب زمینی سرخ کرده جنوبی معروف است و طرفداران خود را دارد. ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و به قطعات بلند ریز کنید بهتر است برای زیبایی و پخت بهتر یک اندازه باشند و خیلی ریز نشوند. کره یا روغن را بگذارید گرم شوند سپس سیب زمینی را اضافه کنید مراقب باشید سیب زمینی کاملاً خشک باشد. حال پیاز را به صورت ورق های نازک قاچ کنید سپس روی سیب زمینی ها قرار دهید. اکنون فلفل و نمک و زرد چوبه به آن اضافه کنید. شعله اجاق در این وضعیت نباید زیاد باشد اکنون در تابه را بگذارید و صبر کنید ۱۰ دقیقه در همین حالت بماند حال اگر از تابه دو در استفاده می کنید آنرا بر گردانید و در تابه را هم بردارید بسته به شدت شعله سیب زمینی ها باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی اجاق بماند البته رنگ سیب زمینی ها هم مهم است بعضی ها دوست دارند رنگ آن تیره تر باشد بنابراین آنرا بیشتر سرخ می کنند.

توجه داشته باشید که مقدار نمک، فلفل و زرد چوبه با توجه به ذائقه شما متفاوت است ولی اگر نمک و فلفل کافی استفاده نکنید مزه خاص سیب زمینی سرخ کرده جنوبی را نخواهد داشت.

سمیه مظفری
منبع:yadbegir.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *