مواد لازم :

به ۲ کیلو
شکر ۲ کیلو
آب لیمو نصف استکان
آب ۴ لیوان

طرز تهیه:

– به را تمیز می کنیم و می شوییم.

-آن را رنده می کنیم یا اینکه چهار قاچ می کنیم.

– مغز آن را می گیریم.

– با آبمیوه گیری، آب به را می گیریم.

– شکر را با ۴ لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا دو سه جوش بزند.

– بعد شربت شکر را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید.

– بعد آب لیمو را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش، شربت را از روی آتش بر می داریم.

منبع:pcparsi.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *