مواد لازم :
به ۲ کیلو
شکر ۲ کیلو
آب لیمو نصف استکان
آب ۴ لیوان
طرز تهیه:
– به را تمیز می کنیم و می شوییم.
-آن را رنده می کنیم یا اینکه چهار قاچ می کنیم.
– مغز آن را می گیریم.
– با آبمیوه گیری، آب به را می گیریم.
– شکر را با ۴ لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا دو سه جوش بزند.
– بعد شربت شکر را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید.
– بعد آب لیمو را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش، شربت را از روی آتش بر می داریم.
منبع:pcparsi.com