;
طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی

طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی

مواد لازم :
کره ی پاستوریزه ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید گندم ۱۲۵ گرم
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
خلال بادام خرد شده ۱ پیمانه سرخالی

طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی
طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی

روش تهیه شیرینی اسکاتلندی :

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده وبا همزن برقی می زنیم تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم. بعد با همزن مواد را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم. آرد و نمک و دارچین را ( البته آرد باید قبلا الک شده باشد) به مخلوط اضافه می کنیم.

سپس سینی شیرینی پزی به ابعاد (۴۰×۳۰) را کمی چرب کرده و خمیر را داخل سینی پهن کرده و سطح آن را صاف می کنیم.

سفیده ی تخم مرغ را با چنگال می زنیم و با قلم مو روی خمیر می مالیم. خلال بادام را روی خمیر پاشیده و با پشت قاشق روی آن را کمی فشار داده تا خلال ها به خمیر بچسبد.

سپس سینی را در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه قرار می دهیم. به محض خارج نمودن از فر، خمیررا به صورت دلخواه برش می دهیم.
منبع:talab.org

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *