;

مواد لازم
آرد ۱ کیلو
پودر قند ۴۰۰ گرم
کره و روغن صاف ۶۶۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پکینگ پودر ۱۵ گرم
اسانس یا وانیل ۲/۳ قاشق چایخوری
مغز گردو یا کشمش یا فندق یا … ۲۳۰ گرم
لیمو رنده شده مقدار کمی

طرز تهیه
پودر قند، روغن وکره و لیمو رنده شده رو کامل مخلوط کنید تا به صورت کرم یکنواخت دربیاد. تخم مرغ ها رو اضافه کنید تا کاملاً جذب مواد بشه. اسانس و سپس مغز گردو رو اضافه می کنیم. آرد رو هم اضافه می کنیم ولی نباید خیلی با خمیر بازی کنید. قطر قالب شیرینی رو نازک انتخاب می کنیم. در فر با درجه حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دیم. قبل از بریدن قالب در داخل فریزر میذاریم تا خودشو بیشتر بگیره. برای تزئین می تونید از دارچین و شکر بر روی شیرینی استفاده کنید.

نکته: اگه دیدید خمیر کمی سفته ۱ الی ۲ تخم مرغ اضافه می کنیم تا خمیر دلخواه بدست بید. نوش جان

منبع:novinzi.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *