طرز تهیه شیرینی فنلاندی ویژه عید نوروز
شیرینی فنلاندی مجلسی و ترد خوشمزه برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب است . این شیرینی علاوه بر خوشمزه بودن براحتی درست می شود.
مواد لازم :
کره نرم ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
نمک یکهشتم قاشق چایخوری
اسانس بادام چند قطره
آرد ۲۵۰ گرم
تخممرغ هم زده ۱ عدد
خلال بادام ۵۰ گرم
عسل ۳ قاشق سبوپخوری
پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی فنلاندی :
برای درست کردن شیرینی فنلاندی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم نمایید و سینی شیرینیپزی را چرب کنید. بعد کره، پودر شکر، نمک و اسانس بادام را در کاسهی مناسبی بریزید و مخلوط نمایید. بعد آرد را کمکم بیافزائید و مخلوط کرده تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. آنگاه خمیر را در کیسهی نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال قراردهید تا آمادهی مصرف گردد.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی ۲ میلیمتر باز نمایید و با برشگر مربع شکل به اندازهی ۴ سانتیمتر قالب بزنید.
حالا وسط نیمی از این مربعها را با برشگر کوچکتری خالی نمایید.بعد خمیرهای کامل را در سینی بچینید، رویشان تخممرغ مالیده و خمیرهای میانتهی را رویشان بگذارید.
در بخش خالی خمیرها خلال بادام بریزید و سینی را به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها بپزند.
اینک شیرینیها را از فر در آورید و قدری عسل روی بادامها بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
در ضمن شیرینی ها را قبل از فر، یک ربع توی یخچال گذاشتم تا کره خودش را بگیرد و شیرینی ها توی فر دفرمه نشوند. عسل را کمی گرم کردم که روان بشود بعد به آرامی با یک قاشق کوچک روی بادام ها ریختم و پودر پسته پاشیدم.گذاشتم کاملا سرد بشود و عسل خودش را بگیرد.بادام ها ریختم و پودر پسته پاشیدم.می گذاریم کاملا سرد بشود و عسل خودش را بگیرد.
نویسنده:سوسن ملکی
منبع:cookmaster.ir