طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوینی

مواد لازم برای شیرینی پادرازی:

آرد قنادی ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
روغن جامد ۱۲۵ گرم
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
خرفه یا خشخاش برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوینی

دستور پخت شیرینی پادرازی

۱.طرز تهیه شیرینی پادرازی

ابتدا روغن را کمی حرارت دهید تا از حالت جامد خارج شود و بعد داخل ظرف مناسبی ریخته و با پودر قند مخلوط کنید.

۲.مرحله دوم تهیه شیرینی پادرازی

حالا آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۳.مرحله سوم شیرینی پادرازی

به اندازه یه فندق از خمیر برداشته به شکل اشک دو طرفه شکل می دهیم و فشار کوچکی به سطح پادرازی داده و با پشت چاقو چند شیار روی شیرینی ایجاد کرده و روی آن خشخاش یا می ریزیم .

۴.مرحله چهارم شیرینی پادرازی

شیرینی های آماده شده را داخل سینی که کاغذ روغنی در آن انداخته ایم چیده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراید می پزیم.

۵. مرحله پنجم شیرینی پادرازی

حالا اجازه می دهیم شیرینی های پخته شده کاملا خنک شوند و در ظرف درب داری چیده بین هر لایه پلاستیک فریزر بگذارید ودر جای خشک و خنک نگهداری کنید
منبع:cook-school.blogsky.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *