مواد لازم برای شیرینی گردویی:

پودر شکر ۱۵۰ گرم

گردو خرد شده ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم

تخم مرغ شش عدد زرده

پودر پسته یک قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق مربا خوری

همزن برقی، گاز فردار

با این مقدار مواد لازم به اندازه صد عدد از ”‌شیرینی گردویی“خواهیم داشت.

یک قاشق غذاخوری پودر پسته (معادل ۱۰ گرم)، نصف قاشق مرباخوری یا یک قاشق چای‌خوری وانیل خالص

دو لیوان گردو خرد شده (حدود ۲۰۰ گرم)، یک لیوان پودر شکر حدود هفت الی هشت قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل ۱۵۰ گرم)

شش عدد زرده تخم مرغ (با سفیده تخم مرغ می‌توان شیرینی نارگیلی درست کرد)

شش عدد زرده تخم مرغ را جدا کرده، همراه یک لیوان پودر شکر، نصف قاشق مربا خوری (یا یک قاشق چای‌خوری) وانیل با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کرم رنگ و کشدار شود.

دو لیوان گردو خرد شده (۲۰۰ گرم) را اضافه کرده با یک لیسک یا قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی گردویی آماده شود.

یک کاغذ روغنی ته سینی فر می‌گذاریم، روی آن را چرب می‌کنیم و با یک قاشق چای‌خوری مایه شیرینی را به فاصله در سینی می‌ریزیم (بهتر است برای تزئین کمی پودر پسته نیز روی مایه شیرینی‌ها بریزیم). فر را از نیم ساعت قبل با حرارت ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (حرارت متوسط فر) روشن می‌کنیم و سینی را در طبقه بالای فر برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا بوی شیرینی در بیاید و ته آن کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده، بعد از آنکه شیرینی‌ها سرد شد آن‌ها را از کاغذ جدا کرده، در ظرف پذیرایی می‌چینیم.

نوش جان


—————————————————————–
منبع:tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *