طرز تهیه شیرین قورمه (غذای محلی استان گیلان)طرز تهیه شیرین قورمه (غذای محلی استان گیلان)

طرز تهیه شیرین قورمه (غذای محلی استان گیلان)

بازدید۹۱۹

مواد اولیه :

گوشت خردشده ۵۰۰ گرم
قیسی ۲۵۰ گرم
پیاز ریزشده یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
زعفران در صورت تمایل به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید. پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد. سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای گرم کرده پیاز را در آن تفت داده کمی که طلایی شد قیسی‌ها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.
نکته:

در صورت تمایل می‌توانید ۱۰۰ گرم آلو و ۵۰ گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.

منبع: آشپزی خانواده سبز

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *