;
فالوده سیب خانگی

طرز تهیه فالوده سیب خانگی (خوشمزه و ساده)

با شروع فصل گرم سال خیلی از افراد دوست دارند به جای آب از نوشیدنی های خنک برای رفع عطش خود استفاده کنند؛ در بین نوشیدنی ها فالوده جایگاه خاصی دارد و خیلی از افراد از فالوده استقبال خاصی می کنند ولی فقط بلدند فالوده طالبی و امثالهم را درست کنند. در این مقاله قصد داریم برای شما مخاطبان همیشگی سایت آشپزی ها طرز تهیه فالوده سیب را بیاوریم به امید آن که لبخند رضایت روی لبانتان نقش بندد.


دستور تهیه فالوده سیب برای میهمانی ها
:

سیب میوه است که با داشتن طبیعت معتدل و فراوانی ویتامین ها و املاحش در طب سنتی خیلی مورد استفاده قرار می گیرد و برخی از پزشکان طب سنتی از آن به عنوان معجزه طبیعت یاد می کنند. فالوده سیب که معمولاً از ترکیب این میوه با مقداری عرقیات سنتی و عسل بوجود آمده است؛ میان وعده ایی مغذی برای تمام افراد است، که به عنوان عصرانه یا حتی یک شام سبک می توانیم آن را مصرف کنیم.

مواد اولیه فالوده سیب :

سیب گلاب یا سیب زرد ۴ عدد متوسط
عسل ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
طرز تهیه فالوده سیب

طرز تهیه فالوده سیب خانگی (خوشمزه و ساده)
طرز تهیه فالوده سیب خانگی (خوشمزه و ساده)

مراحل و دستور تهیه فالوده سیب :

فالوده سیب دستور سختی ندارد و طرز تهیه فالوده سیب ساده است. در ضمن مواد اولیه فوق برای درست کردن فالوده سیب برای ۴ نفر مناسب هستند.

زمان مورد نیاز: ۲۰ دقیقه

مواد اولیه مناسب ۴ نفر است

شستن و پوست کندن سیب ها

ابتدا سیب ها را به خوبی می شوریم و بعد از شستن شروع به پوست کندنشان می کنیم.
رنده کردن سیب ها با رنده ریز

درون ظرفی مناسب سیب ها را با دانه ریز رنده، رنده می کنیم.
افزودن عسل، گلاب و زعفران دم کرده

عسل، گلاب و زعفران دم کرده را با هم مخلوط می کنیم و به سیب ها اضافه می کنیم.


نکات کلیدی در طرز تهیه فالوده سیب

بهتر است بخاطر طعم بهتر سیب زرد و سیب گلاب از یکی از آنها استفاده کنید و از سیب قرمز و سبز استفاده نکنید.
اگر میوه به در دسترس دارید هم می توانید یکی در این فالوده رنده کنید.
برای استفاده از عرقیجاتی مثل بهار نارنج، نسترن و … در این فالوده نیازبه مشاوره با پزشک دارید.
برای تقویت قلب و عروق این فالوده را صبح ناشتا مصرف کنید و برای تقویت اعصاب یکساعت قبل از خواب شبانه تان مصرف کنید.
اگر برای رفع عطش می خواهید استفاده کنید می توانید به آن خرده های یخ اضافه کنید.

منبع:.ashpaziha.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.