طرز تهیه فتوچینی /غذای ایتالیایی
فتوچینی با سس سیر و ریحان/غذای ایتالیایی
فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبانهای کوچک) نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقهمند هستند.
این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه (چه در خانه و چه در کارخانه) از ترکیب آرد و تخممرغ درست کرده و
معمولاً همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ صرف میکنند. فتوچینی با سس آلفردو یکی از غذاهای پرطرفدار در دنیا بهشمار میرود اما ما این بار
این غذا را با سس سیر و ریحان به شما پیشنهاد میکنیم.
مواد لازم (برای ۵نفر):
فتوچینی یک بسته
ژامبون ۱۰۰گرم
گوجه فرنگی ۲عدد
پیاز یک عدد
سیر ۲حبه
مایونز ۲قاشق
خامه ۱۰۰گرم
ریحان به میزان دلخواه
نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
کره به میزان لازم
طرز تهیه فتوچینی /غذای ایتالیایی :
یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی شعله بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. سپس فتوچینیها را در آب ریخته و اجازه دهید تا نرم شوند.
مدت زمان نرم شدن فتوچینی دو برابر ماکارونیهای رشتهای است.
بنابر این برای بیرون آوردن آنها از آب عجله نکنید و اجازه دهید حداقل ۱۵دقیقه بجوشند. برای این که رشتهها به هم نچسبند، در آب نمک و
روغن بریزید. بعد از آن که فتوچینیها نرم شدند، آنها را آبکش کرده و روی آن کمی روغن بریزید تا در زمان سرد شدن در آبکش بهم
نچسبند. حالا پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن تفت دهید. سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید. در فاصلهای که سیر و پیاز سبک
میشوند، ژامبونها را به صورت رشتهای ببرید و در ظرف دیگری با کره سرخ کنید. گوجه فرنگیها را که بهتر است گوجه گیلاسی باشند،
خرد کرده و با نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. سپس اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید ترکیب گوجه و پیاز و سیر کمی از
داغی بیفتد. سپس سس مایونز، خامه و ژامبون ورقهای را به آن اضافه کرده و هم بزنید. پودر آویشن را هم اضافه کنید و ریحان را درشت
خرد کنید و روی آن بریزید.
حالا فتوچینیها را در تابه ریخته و بدون اضافه کردن روغن کمی تفت دهید و وقتی گرم شد، آن را در ظرف ریخته، سس را روی آن بریزید. در
صورت تمایل میتوانید کمی پنیر گودا روی پاستا رنده کنید.
سس آلفردو:
اگر مایلید فتوچینی تان را به روش سنتی با سس آلفردو بخورید، باید از این دستور برای تهیه سس استفاده کنید. یکچهارم پیمانه کره را در
تابه و روی حرارت بسیار ملایم آب کنید و یک پیمانه خامه را به آن اضافه کنید. یک حبه سیر خرد شده، یک چهارم پیمانه جعفری تازه را هم
روی آن ریخته و اجازه دهید ۵دقیقه ریزجوش بزند. حالا یک و نیم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کرده، سریع هم بزنید و به سرعت از
روی حرارت بردارید.
در این سس میتوانید از تکههای سرخ شده سینه مرغ یا فیلههای سرخ شده گوشت قرمز هم استفاده کنید. نکته مهم این است که خامه
نباید زیاد بجوشد وگرنه بدطعم میشود و بافت بدی پیدا میکند.
————————————————————–
منبع:پرشین پرشیابه نقل از روزنامه اطلاعات