طرز تهیه فیش فینگرطرز تهیه فیش فینگر

طرز تهیه فیش فینگر

دیدگاه خود را بنویسید.

فینگر فیش (انگلیسی بریتانیایی) یا چوب ماهی (انگلیسی آمریکایی) یه غذای فرآوری شده هست که با استفاده از ماهی سفید تهیه میشه. فیش فینگر آماده معمولاً در بخش غذاهای منجمد سوپرمارکت ها موجوده. میشه اون رو در فر پخت، کباب، گریل یا سرخ کرد.

زمان آماده سازی ۳۰ دقیقه
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
کل زمان ۱ ساعت
وعده غذا پیش غذا, شام, ناهار
نفرات ۴ نفر

ابزار مورد نیاز :

کاسه
فر
بشقاب
همزن
کاغذ روغنی

مواد لازم :
  

▢ ۵۰۰ گرم ماهی سفید
▢ ۵۰ گرم آرد سفید
▢ ۲ عدد تخم مرغ (همزده)
▢ ۲۰۰ گرم آرد سوخاری
▢ ۱ قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده)
▢ مقداری نمک و فلفل سیاه
▢ ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

ممواد سس تاتار :

▢ ۱۰۰ گرم مایونز
▢ ۳ عدد خیار شور (رنده شده)
▢ ۵۰ گرم کره
▢ ۱ قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده)

دستور تهیه :
 

۱- ماهی رو به نوارهای باریک برش میدیم. به جهت بافت گوشت ماهی رو برش میدیم. (نوارها باید دو در ۸ سانتی متر اندازه داشته باشن). کمی نمک روی اون ها می پاشیم.
۲- آرد رو توی یه بشقاب گود میریزیم. تخم مرغ های همزده رو هم توی بشقاب دیگه و خرده های نان یا پودر سوخاری رو توی بشقابی مجزا می ریزیم. پوست رنده شده لیموترش و جعفری تازه ریز شده رو به خرده های نان اضافه می کنیم.
۳- نوارهای باریک ماهی رو اول توی آرد معمولی، سپس توی تخم مرغ و در آخر توی مخلوط خرده های نون میغلتونیم.
۴- اون ها رو روی کاغذ روغنی توی سینی می چینیم. بعد از آماده کردن همه ماهی ها، اون ها رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا سرد و کمی سفت بشن. آرد و تخم مرغ هم به خورد گوشت ماهی بره.
۵- فر رو با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم. کف سینی فر رو با روغن زیتون چرب می کنیم.
۶- روی ماهی ها هم روغن زیتون می ریزیم و سینی رو به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه توی فر قرار میدیم تا کاملا برشته و طلایی بشن.

سس تاتار

توی یه کاسه کوچک، مایونز، خیارشور، کره و جعفری رو با هم مخلوط می کنیم. چندقطره لیموترش تازه داخلش می چکونیم. 
ماهی رو توی ظرف می چینیم و به همراه سس تارتار سرو می کنیم.

منبع:ghazapaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *