طرز تهیه قیمه یزدیطرز تهیه قیمه یزدی

طرز تهیه قیمه یزدی

مواد اولیه :

پیاز : دو عدد

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم

نخو د: یک پیمانه

زردچوبه : یک قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی :دو قاشق سوپخوری

لیمو امانی : دو عدد

نمک، دارچین و پودر هل : به میزان لازم

آب و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه قیمه یزدی

نخود را از شب قبل خیس کرده، سپس پوست آن را جدا می‌کنیم. پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شوند. گوشت خرد شده را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا کمی تغییر رنگ دهد. رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. به میزان لازم آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا گوشت نیم‌پز شود. سپس نخود، لیمو امانی و زردچوبه را افزوده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد و نخود و گوشت بپزند. در این مرحله پودر هل، نمک و دارچین را به خورش اضافه کرده و پس از چند جوش خورش آماده است.

آشپزآنلاین

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *