طرز تهیه لازانیاطرز تهیه لازانیا

طرز تهیه لازانیا

دیدگاه خود را بنویسید.

بازدید۲۴

به گزارش مونس به نقل از در نهایت ،طرفداران غذاهای ایتالیایی و خوشمزه، این مطلب برای شماست. امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی که همان “لازانیا” می­باشد آشنا کنیم،

مواد لازم لازانیا :

پیاز بزرگ یک عدد
گوشت چرخ­ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ­ای یک عدد
قارچ خرد شده به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
ادویه لازانیا به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی ۲-۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
شیر دو لیوان
ورقه لازانیا به میزان لازم
سس بشامل به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا

مرحله اول

برای تهیه لازانیا خوشمزه به روش ایرانی در مرحله اول ابتدا می­بایست یک عدد پیاز بزرگ را پس از شستن، پوست بکنید. سپس آن را به صورت نگینی ریر خدر کرده یا رنده نمایید. در ادامه تابه­ ای را روی گاز قرار داده، کف آن را به خوبی چرب نمایید.
l
مرحله دوم

پس از اینکه روغن داغ شد، پیازها را درون تابه ریخته و خوب تفت دهید تا نرم شده و به رنگ طلایی درآید. در این مرحله، پس از نرم شدن پیازها، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را که به مدت چند ساعت از فریزر بیرون بوده و به دمای محیط رسیده است را درون تابه بریزید.

مرحله سوم

مواد را با یکدیگر خوب تفت دهید. یکی دو عدد فلفل دلمه­ ای را پس از شستن خرد نمایید و به همراه مقداری قارچ خردشده به تابه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک، فلفل را به همراه مقداری زردچوبه و ادویه لازانیا روی مواد می ریزیم.

ماکارونی و پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. در این غذا ها، رشته ها را با آب پخته و با سس…


مرحله چهارم

سپس به خوبی هم بزنید تا طعم و عطر آن به خورد گوشت برود. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری سس گوجه فرنگی به تابه افزوده و خوب هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. پس از چند دقیقه زیر گاز را خاموش کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، مقداری کره را در ظرفی ریخته و کمی روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس دو قاشق آرد سفید را به آن افزوده و کمی تفت دهید. هنگامی که عطر خوش آن پیچید و خامی آن گرفته شد بایستی دو لیوان شیر را کم کم به مواد اضافه نمایید.

مرحله ششم

دقت داشته باشید در حین افزودن شیر، مدام آن را هم بزنید تا به غلظت کم فرنی درآید. سپس به آن مقادیری نمک و فلفل افزوده و پس از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. قابلمه­ ای را روی گاز قرار داده و چند پیمانه آب در آن بریزید.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب به جوش آمد، نوبت اضافه کردن ورقه­ های لازانیا می­باشد. اجازه دهید تا ورقه ­ها خوب آبپز شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. یک ظرف مناسب برای لازانیا روی میزکار خود قرار دهید.

مرحله هشتم

کف آن را مقداری چرب نموده و روی آن مقداری سس بشامل ریخته و ورقه­ ها را روی آن بچینید. مواد گوشتی خود را به همراه مقداری پنیر پیتزا روی ورقه­ های لازانیا ریخته و مجددا روی آن را با ورقه­ های لازانیا بپوشانید.

مرحله نهم

این کار را مرتب تا زمانی که تمامی موادتان تمام شود، ادامه دهید. در نهایت یک لایه ورق را روی ظرف قرار داده و مقداری سس بشامل و پنیر پیتزا روی آن بریزید. درصورت تمایل می­توانید روی ورقه لازانیا را با مقداری قارچ و فلفل دلمه ­ای بپوشانید.

مرحله دهم

در مرحله آخر، ظرف مخصوص لازانیا را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه، زمانی که روی لازانیا کاملا برشته شد، آن را از فر خارج نموده و پس از برش زدن به همراه خانواده میل کنید.

منبع:darnahayat.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *