طرز تهیه لقمه اسفناج

طرز تهیه لقمه اسفناج

اسفناج از کم خونی جلوگیری می کند.در این پست شما را با طرز تهیه لقمه اسفناج آشنا می کنیم.

مواد لازم :

ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام یک پیمانه
سرکه یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ یک عدد
بیکینگ‌ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید به میزان لازم

مواد لازم میانی :

اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
پنیر سفید ۵۰ گرم
کره یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

منبع : groohashpazi


By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.