طرز تهیه لقمه اسفناجطرز تهیه لقمه اسفناج

طرز تهیه لقمه اسفناج

بازدید۵۴۲

زمان پخت : ۳۰ دقیقه

زمان آماده سازی مواد: ۳۰دقیقه

ماست: یک پیمانه

روغن مایع: یک پیمانه

آرد ذرت: یک پیمانه

سرکه : یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ : یک عدد

بیکینگ‌پودر : ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم

مواد لازم میانی:

اسفناج : ۵۰۰ گرم

پیاز : یک عدد

پنیر سفید : ۵۰ گرم

کره : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه لقمه اسفناج:
در ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود.
اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. ( بهتراست اسفناج‌ها را قبلا پخته باشید؛ به طوری که آب آن کامل گرفته شده باشد).
در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید. آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دست شود و به دست نچسبد اضافه کنید.
خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آن ها زرده تخم‌مرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

بنا به سلیقه و طبع خودتان می‌توانید قارچ، سوسیس، ژامبون و … به مواد داخل لقمه اضافه کنید.

منبع:chashnik.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *