طرز تهیه لوکو موکو
بازدید۲۷

طرز تهیه لوکو موکو

برای ۴نفر
مواد لازم: برای پای گوشت
گوشت گوساله : ۴۵۰ گرم
خرده نان : یک دوم فنجان
پیازشیرین خرد شده : یک دوم فنجان
تخم مرغ هم زده : یک عدد
سس وسترشیر : یک ق چ
نمک : یک ق چ
فلفل سیاه : یک ق چ
روغن گیاهی : مقداری برای سرخ کردن
مواد لازم برای آب گوشت:)گریوی)*
آب گوشت : یک و یک دوم فنجان
آرد همه منظوره : دو ق غ
کره : دو ق غ
سس وسترشیر : یه ذره
نمک وفلفل
مواد لازم برای ترکیب کردن:
برنج سفید پخته شده گرم یا داغ : دو فنجان
تخم مرغ نیمرو : ۴ عدد

طرز تهیه لوکو موکو:
برای تهیه پای گوشتی همه مواد را با هم مخلوط کرده و۴ عدد پای گوشتی(به شکل کتلت) درست کرده .روغن را در ماهیتابه گرم کرده وآنها را در روغن سرخ کرده )من هر طرف پای گوشت را ۴ دقیقه در روغن سرخ می کنم.)وبعد آنها را در بشقابی بگذارید.
برای تهیه آب گوشت در همان ماهیتابه که پای گوشت را سرخ کردیم ،تکه های گوشت سوخته در ماهیتابه را پاک می کنیم.بعد کره را آب کرده وآرد را درآن ریخته وتفت می دهیم تا رنگش تقریبا قهوه ای شود،به آرامی آب گوشت (عصاره گوشت)را در آن ریخته وبهم می زنیم تا آرد وآب گوشت کاملا مخلوط شوند ویه کم که جوشید شعله را کم کرده وسس وسترشیر را اضافه کرده و۵ دقیقه بیشتر می گذاریم تا بپزدودر آخر برای چاشنی نمک وفلفل را میزنیم.

ترکیب کردن نهایی:

برای سرو کردن پای گوشت را روی بشقاب برنج سفید گذاشته وروی هر پای گوشت تخم مرغ نیمرو گذاشته و در آخر روی آن مقداری از آب گوشت را ریخته ونوش جان کنید.
*گریوی: سسی که از آمیختن آب گوشت وآرد و ادویه بدست می آید.

منبع:.rozbano.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.