طرز تهیه ماقوت(ماغوت)طرز تهیه ماقوت(ماغوت)

طرز تهیه ماقوت(ماغوت)

مواد اولیه :

*نشاسته ۳۰۰ گرم
*شکر ۵۰۰ گرم
*شیر یک لیتر
*آب ۳۰۰ سی‌سی
*اسانس میوه، پودر کاکائو و زعفران و خلال بادام و پسته برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه:

نشاسته، شیر و آب را با هم مخلوط کرده سپس روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم تا زمانی که به دمای جوش برسد. پس از جوش آمدن مواد، شکر را به آن افزوده و به مدت دو ساعت روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. بعد از این مدت، مواد را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده روی حرارت قرار می‌دهیم و به هر کدام از مواد جدا شده زعفران، کاکائو و اسانس میوه اضافه می‌کنیم که به رنگ‌های مختلف درآید و به اندازه مساوی داخل ظرف‌های مخصوص دسر می‌ریزیم و به مدت دو ساعت در داخل یخچال می‌گذاریم تا سفت شود.

ماقوت یک دسر یزدی هست.

منبع:ashpaziema.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *