طرز تهیه ماهی و قارچطرز تهیه ماهی و قارچ

طرز تهیه ماهی و قارچ

غذای خوشمزه فیله “ماهی و قارچ” را به سادگی و سریع در خانه درست کنید.

مواد لازم برای ماهی و قارچ :

فیله ماهی:۲۰۰ گرم
پیاز:یک عدد
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای :از هر کدام یک عدد
قارچ :۶ عدد
نمک و فلفل و روغن زیتون:به میزان لازم
جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی و قارچ :

ابتدا فیله ماهی ، قارچ ، فلفل دلمه ای ، گوجه و پیاز را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید و کنار بگذارید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با روغن تفت دهید تا سرخ شود ، قارچ را افزوده و به همراه پیاز سرخ کنید.

در ادامه فلفل دلمه ای را هم افزوده و تفت دهید، در ادامه ماهی را بریزید و با مواد تفت دهید تا سرخ شود.

در مرحله بعد گوجه های خرد شده را افزوده و نمک و فلفل را اضافه نمایید، در آخر رب را بریزید و کمی تفت دهید .

حالا نصف لیوان آب بریزید و اجازه دهید مواد برای یک ربع بپزد.

خوراک ماهی و قارچ را در ظرف مورد نظر بکشید و با جعفری تزیین کرده و میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد ماهی و قارچ
—————————-

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
ماهی و قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد

منبع:namnak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *