طرز تهیه مربای مجلسی وخانگی

طرز تهیه مربای مجلسی وخانگی

طرز تهیه و پخت مربای سیب خوشمزه و مجلسی خانگی به صورت مرحله به مرحله با انواع سیب قرمز ، سیب گلاب ، سیب سبز ، سیب زرد ، برای تهیه یک مربای خوب با طعم ایده آل میزان استفاده از شکر خود را میتوانید تغییر دهید .

مواد لازم برای ۱ کیلو مربا
مواد لازم برای تهیه مربای خانگی

سیب زرد خورد شده ۱ کیلو
شکر یک کیلو
آب ۲ لیوان

طرز تهیه مربای مجلسی وخانگی
طرز تهیه مربای سیب

برای تهیه این مربای خوش طعم پس از اینکه سیب ها را پوست گرفتید آنها را به شکل های دلخواه برش زده و هسته های
آنرا جدا نمایید ، سپس
برای جلوگیری از سیاه شدن آن ها را درون کاسه ای مناسب ریخته و روی آن را با آب پر کنید . قابلمه کوچکی را بر روی
حرارت اجاق گاز قرار دهید
آب و شکر را درون قابلمه ریخته و صبر کنید تا شکر درون آب حل شود ، حالا حرارت اجاق گاز را کم کرده و اجازه می‌دهیم
تا شربت ما قوام بیابد.

( سیب مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌باشد. به طور
کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می‌کند )

پس از اینکه شربت آماده شد سیب ها را درون آبکش ریخته و بعد از انجام این کار آنها را به شربت اضافه کنید
، برای مدت زمان ۶۰ الی ۹۰ دقیقه با حرارت کم صبر کنید تا مربا بجوشد ‌. برای اینکه رنگ مربا قرمز شود میتوانید درب
قابلمه را ببندید،
برای اینکه طعم بهتری داشته باشید میتوانید در اواخر پخت مقدار کمی زعفران یا گلاب به مربا خانگی اضافه کنید .
نکته پایانی اینکه
اجازه دهید تا مربای خانگی و خوش طعم شما بصورت طبیعی و در دمای آشپزخانه خنک شود و سپس درون ظرف
مخصوص قرار بگیرد.

منبع:hipatugh.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *