مواد لازم: (برای ۴ نفر)
دو قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک کیلوگرم ران مرغ
یک بطری سس باربیکیو یا سس تند
یک عدد پیاز ریز ریز شده
مواد لازم برای برنج:
۲۰۰ گرم برنج
۴۰۰ گرم لوبیا قرمز نیم پز شده (در صورت امکان کنسرو لوبیا قرمز)
۴۰۰ گرم شیره نارگیل
یه عدد پیاز خرد شده
آویشن
یه حبه سیر خرد شده
یه قاشق چایخوری فلفل شیرین

طرز تهیه:

اجاق گاز رو روشن کرده و حرارت رو به ۲۰۰ درجه سانتی گراد برسونین، روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و به آرامی تکه های مرغ رو اضافه کنین. دو طرف مرغها رو سرخ کنین تا وقتی که طلایی بشن ( ۶ تا ۸ دقیقه طول میکشه). پیاز و سس تند رو اضافه کنین و خوب بهم بزنین تمام تکه های مرغ رو بپوشونه.
مرغ ها رو به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنین، دائما بچرخونیدش تا مطمئن شین که خوب پخته میشن و به ماهیتابه نمیچسبن.
در حالی که مرغ داره میپزه، برنج و لوبیا رو درست کنین. برنج رو خوب بشورین تا آبی که باهاش شستشو میدین بی رنگ بشه. برنج رو داخل یه قابلمه ریخته و روش آب بریزین و بذارین جوش بیاد. لوبیا، شیره نارگیل، پیاز، آویشن، سیر، فلفل و کمی نمک رو بهش اضافه کنین و ۱۰ دقیقه بجوشه. بعد از این زمان لوبیا رو اضافه کنین و ۵ دقیقه دیگه هم بجوشه تا زمانی که برنج ترد بشه. وقتی برنج نرم و ترد شد آبکشیش کنین و بذارین دم بکشه.
وقتی برنج دم کشید فورا با مرغ سروش کنین.

منبع: good food
نشر:novinzi.com
باز نشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *