مرغ چیلی غذای هندی

طرز تهیه مرغ چیلی غذای هندی

مواد لازم:

مرغ بدون استخوان خرد شده: ۵/۰ کیلو

سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۱ عدد

آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سبز خرد شده: ۵ عدد

پیاز خرد شده: ۲ عدد

سیر کوبیده: ۱ قاشق چای خوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

فلفل: ۱ قاشق چای خوری

شکر: ۲ پیمانه

آب مرغ: ۱ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه مرغ چیلی غذای هندی :

یک قاشق غذاخوری سس سویا را با یک قاشق غذاخوری ارد ذرت، نمک و تخم مرغ در کاسه ای بریزید و تکه های مرغ را ۱۰ دقیقه تا یک ربع در این مخلوط بخوابانید. سپس روغن را داغ و مرغ آماده را در آن سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. در تابه دیگری یک قاشق غذاخوری روغن را داغ کنید سیر و فلفل سبز را اضافه کرده و چند ثانیه تفت دهید. دو پیمانه آب مرغ یا آب اضافه کنید بگذارید تا جوش بیاید سپس شکر، فلفل، نمک و بقیه سس سویا را اضافه کنید. مرغ سرخ شده را به مایه بیافزایید و بگذارید چند دقیقه بپزد. باقیمانده آرد ذرت را در نصف پیمانه آب حل و به بقیه مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود. بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بپزد مرغ چیلی را با پیاز خرد شده تزیین کنید. این غذا با برنج سرو می شود.
——————————————————————————————————————————————————————
منبع:baharenaranj.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *