طرز تهیه مرغ چیلی غذای هندی
مواد لازم:
مرغ بدون استخوان خرد شده: ۵/۰ کیلو
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده: ۵ عدد
پیاز خرد شده: ۲ عدد
سیر کوبیده: ۱ قاشق چای خوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
فلفل: ۱ قاشق چای خوری
شکر: ۲ پیمانه
آب مرغ: ۱ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه مرغ چیلی غذای هندی :
یک قاشق غذاخوری سس سویا را با یک قاشق غذاخوری ارد ذرت، نمک و تخم مرغ در کاسه ای بریزید و تکه های مرغ را ۱۰ دقیقه تا یک ربع در این مخلوط بخوابانید. سپس روغن را داغ و مرغ آماده را در آن سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. در تابه دیگری یک قاشق غذاخوری روغن را داغ کنید سیر و فلفل سبز را اضافه کرده و چند ثانیه تفت دهید. دو پیمانه آب مرغ یا آب اضافه کنید بگذارید تا جوش بیاید سپس شکر، فلفل، نمک و بقیه سس سویا را اضافه کنید. مرغ سرخ شده را به مایه بیافزایید و بگذارید چند دقیقه بپزد. باقیمانده آرد ذرت را در نصف پیمانه آب حل و به بقیه مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود. بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بپزد مرغ چیلی را با پیاز خرد شده تزیین کنید. این غذا با برنج سرو می شود.
——————————————————————————————————————————————————————
منبع:baharenaranj.ir