طرز تهیه مسقطی

طرز تهیه مسقطی

مواد لازم:
نشاسته گل سفید خوب یک پیمانه

خلال پسته و بادام ۲ قاشق سوپخوری

گلاب نصف پیمانه

آب ۴ لیوان

آرد برنج نیم پیمانه

شکر ۳ پیمانه

پودر پسته مقداری

شیر ۵ لیوان

طرز تهیه مسقطی:

نشاسته را در ۴ لیوان آب سرد حل کرده و از صافی عبور می دهیم . آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی رد می کنیم . نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف لعابی روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم زده تا مایه جوش آمده و غلیظ شود .

شکر و گلاب را اضافه کرده مایه را با حرارت گذاشته تا بجوشد و مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد . هنگامی که خط قاشق روی مایه محو نگردد غلیظ شده است و یخ در بهشت آماده است در کف ظرفی لبه دار مقداری پودر پسته ریخته و مواد را روی آن میریزیم تا مواد صاف و یکدست شوند . خلال پسته و بادام را روی آنها می ریزیم، پس از خنک شدن بطور لوزی یا مربع برش می زنم .

نکته : در صورت شل بودن مواد برش نمی خورد باید در ظرفی مجددا ً آنها را جوشانیده و پس از خنک شدن برش بزنیم . در صورت سفت شدن مواد نمی توان آنها را مصرف کرد با مقداری آب و گلاب آن را نرم می کنیم .

————————————-
منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *