لیموها

طرز تهیه معجون عسل و لیمو

طرز تهیه معجون عسل و لیمو برای سرماخوردگی و گلودرد

معجون لیمو عسلی یکی از معجون های فوق العاده ای است که با لیمو و عسل تهیه می‌ شود. برای درست کردن این معجون عالی از عسل طبیعی و لیموترش طبیعی و تازه استفاده کنید. با این معجون همه خواص عسل و لیمو در هم آمیخته می شود که برای درمان گلو درد و سرماخوردگی های زمستان معجزه می ‌کند. در ادامه با آموزش طرز تهیه معجون عسل و لیمو با مجله بارونک همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه معجون عسل و لیمو :

لیموی تازه ۱ کیلو
عسل حدود ۸۰۰ گرم

مراحل تهیه معجون لیمو عسلی :

۱٫ برای درست کردن معجون عسل و لیمو، ابتدا به چند شیشه درب دار نیاز داریم. پس قبل از درست کردن معجون شیشه ها را خوب شسته و استریل کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

۲٫ حالا برای شروع کار، لیموهای تازه را خوب با آب سرد می شوییم و صبر می کنیم تا کامل خشک شوند. سپس با یک چاقوی تیز سر و ته لیموها را جدا می کنیم.
ادویه جات با کیفیت مورد نیاز هر خانه را از اینجا بخرید! “کلیک کن”

ادویه جات با کیفیت مورد نیاز هر خانه را از اینجا بخرید! “کلیک کن”

۳٫ بعد لیموها را به شکل حلقه حلقه برش می زنیم و هسته های لیمو را کامل در می آوریم. دقت داشته باشید که برش ها هر چه نازک تر باشد، هسته ها راحت تر در می آید. حتما همه هسته ها را جدا کنید، چون هسته ها باعث می شود معجون تلخ شود.

۴٫ حالا لیموهای حلقه شده و عسل را به صورت لایه لایه داخل شیشه می ریزیم. یعنی یک لایه لیمو و یک قاشق عسل. به این ترتیب همه لیموها را داخل شیشه می ریزیم و لایه آخر را عسل می ریزیم.

۵٫ وقتی شیشه ها پر شد، درب آنها را محکم می بندیم و آنها را به مدت ۱۰ روز در محیط آشپزخانه جلوی پنجره زیر نور آفتاب می گذاریم تا آب بیندازد.

۶٫ بعد از ده روز درب ظرف ها را باز می کنیم و با قاشق لیموها را در آبی که انداخته هم می زنیم و دوباره درشان را محکم می بندیم و در یخچال می گذاریم.

۷٫ وقتی که معجون ها حدود یک ماهی در یخچال ماند، آماده مصرف می شود. هنگام مصرف هم حتما آنها را در یخچال نگهداری کنید.

منبع :baronak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.