طرز تهیه مک اند چیز دودی
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۴۰ دقیقه
—————————
مواد لازم برای ۶ – ۸ سرو :
کره ۵ ق غ
آرد یک چهارم فنجان
شیر ۲ فنجان
پنیر گودای دودی ۴۵۰ گرم
فلفل سیاه نصف ق چ
نمک نصف ق چ
سس تند ۱ ق چ
خامه کم چرب ۱ و نیم فنجان
پاستا ۴۵۰ گرم پخته شده
کراکر خرد شده یا نان خرد شده با ادویه دلخواه ۱ فنجان
طرز تهیه مک اند چیز دودی :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک ظرف کسرول ۳ لیتری را چرب کرده کناری بگذارید .
تابه ای متوسط را روی حرارت متوسط گذاشته ۴ ق غ کره را اضافه کرده ذوب کنید و آرد را اضافه کرده حدود ۱ دقیقه تفت داده مدام هم بزنید. شیر را یک باره اضافه کرده هم بزنید یکدست شود و ۳ دقیقه دیگر روی حرارت هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ شود .
یک فنجان از پنیر را کنار بگذارید و مابقی آن را در چند مرحله به شیر اضافه کرده و هم بزنید ذوب شود . فلفل ، نمک و سس تند را اضافه کنید سپس خامه را مخلوط نمایید .
پاستای پخته شده را به سس پنیر اضافه کرده مخلوط کنید و به ظف کسرول منتقل نمایید .
یک قاشق باقیمانده کره را ذوب ک نید و با کراکر خرد شده مخلوط کرده سپس ۱ فنجان پنیر را هم با کراکر مخلوط نمایید و روی پاستا بپاشید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر بگذارید تا بجوشدو رویش قهوه ای شود . ۵ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد سپس سرو نمایید .
مترجم : سمانه طبسی
تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران