طرز تهیه نان سیر بروسکتا (ایتالیایی)

طرز تهیه نان سیر بروسکتا (ایتالیایی)

مواد لازم :
نان باگت به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ۴ الی ۵ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
ریحان خرد شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا ۱۸۰ الی ۲۰۰ گرم
نمک قدری

طرز تهیه نان سیر بروسکتا (ایتالیایی) :

طرز تهیه :
قسمت گوشتی گوجه فرنگی خرد کنید . سیر رنده شده را گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.
نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .
————————————————————————————–
منبع:ashpazierangin.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *