طرز تهیه نان موز و chai


نان کم چرب موز با chai. Chai در واقع چای ادویه‌دار هندیست که در همه‌ی سوپر مارکت‌ها یافت می‌شود.

مواد لازم:

مخصوص تهیه‌ی یک قرص نان

۱ و ¾ فنجان آرد سفید
۱ قاشق سوپ‌خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چایخوری نمک
¾فنجان شکر سفید
½ قنجان پنیر خامه‌ای کم چرب
۲ عدد تخم مرغ
¾ فنجان موز، له شده
¼ فنجان برگ دم شده‌ی chai

طرز تهیه:

در کاسه‌ای متوسط آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در کاسه‌ای جداگانه شکر، پنیر خامه‌ای و تخم مرغ را هم بزنید تا سبک و نرم شوند و پف کنند. موز له شده و chai را به مخلوط پنیر خامه‌ای بیافزائید. اکنون مخلوط آرد را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط به دست آمده را درون قالب مخصوص قرص نان به ابعاد ۲۵ در ۴۵ که از قبل چرب نموده‌اید، بریزید.
اجازه دهید به مدت ۶۰ دقیقه درون فری که از قبل با درجه‌ی حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نموده‌اید، بپزند. قالب را از فر خارج نمائید و بگذارید در دمای اتاق سرد شود. پس از ۱۰ دقیقه می‌توانید نان را از قالب خارج کنید.

کالری : ۱۶۴ | چربی : ۲٫۹g | پروتئین : ۴٫۲g | کربوهیدرات : ۳۰٫۸g | چربی اشباه نشده : | فیبر : ۰٫۹g | شکر : | نمک : ۲۶۳mg

منبع:.cookingmagazine.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *