طرز تهیه نخودپلو با سبزیجات ( غذای ترکیه ای )
با نحوه پخت نخود پلو با سبزیجات غذای مقوی و خوشمزه کشور ترکیه آشنا شوید
—————————————————————————————
مواد لازم برای ۳ نفر :
گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم
نخود آبگوشتی ۱/۴ پیمانه
هویج متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
بادام زمینی یا هندی ۲ قاشق سوپخوری
دانه شاه بلوط ۶ عدد یا ۳ قاشق سوپخوری چلغوز
برنج ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۳ قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
نخود را از شب قبل خیس کنید، سپس آن را بپزید. در یک قابلمه گوشت را همراه با مقدار کافی آب و یک عدد پیاز روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. هویج را بعد از شست و شو پوست گرفته و نگینی خرد کنید، سپس آن را بپزید. برنج را پاک کرده و خوب بشویید، سپس آن را با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. کشمش را هم بعد از آنکه شستید، در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
در یک تابه مناسب یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را اضافه کنید. اکنون دانه شاه بلوط و بادام زمینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر کشمش پلویی را اضافه کرده و یک دقیقه آن را با بقیه مواد تفت دهید.
اکنون برنج را داخل یک قابلمه مناسب همراه با مقدار کافی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. آب به اندازه ای باشد که یک بند انگشت روی برنج را آب بگیرد. مقدار آب بستگی به نوع برنج هم دارد. حالا گوشت و نخود پخته و مواد داخل تابه را همراه با هویج، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و مواد را به آرامی هم بزنید. وقتی آب برنج تمام شد، دم کنی گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد.
—————————-
منبع: برترین ها
نشر:persianv.com
بازنشر:mounes.ir